Το Netflix μιλάει πλέον ελληνικά…

8 Shares

Η γνωστή πλατφόρμα μετάδοσης τηλεοπτικού υλικού μέσω Διαδικτύου, Netflix, πλέον διαθέτει και ελληνικά!!!

Όπως διαπιστώνουν όσοι επισκέπτονται την σελίδα του Netflix από την περασμένη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα μετάδοσης τηλεοπτικού υλικού μέσω του Διαδικτύου πλέον «μιλάει ελληνικά».

Το Netflix μιλάει πλέον Ελληνικά
Great news: Netflix speaks Greek! Now you can browse and watch your favorite TV shows and movies in Greek.

Οι προτάσεις και οι περιλήψεις των σειρών και των ταινιών είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική γλώσσα, ενώ όλο και περισσότερες σειρές και ταινίες μεταδίδονται με ελληνικούς υπότιτλους. Ταυτόχρονα όλες οι σελίδες με τις οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας είναι και αυτές μεταφρασμένες στα ελληνικά, ώστε οι Έλληνες χρήστες να μπορούν να έχουν μια πλήρη επαφή με τις υπηρεσίες του Netflix.

Σύντομα θα δούμε στο Netflix και σειρές μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix προτιμούν τα κοινωνικά δράματα και τις ρομαντικές κομεντί.

Με συνδρομητές που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο το Netflix αποτελεί ίσως το πιο επιτυχημένο παράδειγμα πλατφόρμας που δίνει απάντηση στις ανάγκες των σύγχρονων τηλεθεατών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μέσα από τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Είναι μια υπηρεσία streaming που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθούν μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ κλπ σε χιλιάδες συσκευές που έχουν σύνδεση στο Internet, χωρίς διαφημίσεις.

Διατίθεται σε περισσότερες από 190 χώρες και συνεχώς εξαπλώνεται.

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Επηρέασε η αύξηση του κατώτατου μισθού
Επηρέασε η αύξηση του κατώτατου μισθού;
Μόνο μέσω τράπεζας οι μισθοί
Μόνο μέσω τράπεζας οι μισθοί
Κράξιμο στην υποκρισία Κυρανάκη με Αντετοκούνμπο
Κράξιμο στην υποκρισία Κυρανάκη με Αντετοκούνμπο
www.medicaments-24.com

https://best-cooler.reviews/

https://topobzor.info
Αρέσει σε %d bloggers: