Πάει, το σινεμά χάνει τη Τζένιφερ Λόρενς

Η Τζένιφερ Λόρενς το πήρε απόφαση και αλλάζει καριέρα της… νέος “επαγγελματικός” στόχος να αρμέγει κατσίκες!!! Την περιμένουμε στη Κρήτη λοιπόν για εκπαίδευση!!! 

Όταν έχεις καταφέρει να είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον πλανήτη και, ταυτόχρονα, η πιο περιζήτητη ερμηνεύτρια είτε για blockbusters είτε για πιο «ποιοτικές» παραγωγές, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να λες και να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι.

Ο λόγος για την πολυαγαπημένη και πολυβραβευμένη Τζένιφερ Λόρενς, η οποία αποκάλυψε στο περιοδικό Elle ότι επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, προσθέτοντας ότι ονειρεύεται να αποκτήσει μία φάρμα και να αρμέγει κατσίκες!

Η Λόρενς δήλωσε ότι μετά από 7 χρόνια συνεχών γυρισμάτων για τρεις ταινίες ετησίως κατά μέσο όρο, είναι έτοιμη να κάνει ένα διάλειμμα. «Θέλω να αποκτήσω μία φάρμα. Να αρμέγω κατσίκες», είπε στο Elle.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η δήλωση για τις αγροτικές δουλειές έρχεται λίγο καιρό μετά το χωρισμό της, μετά από σχέση ενός έτους, με το σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, γεγονός που μπορεί να έπαιξε ρόλο στη διάθεσή της να απομακρυνθεί από το Χόλιγουντ.

Πιο σοβαρά, η Λόρενς δήλωσε ότι σκοπεύει να εργαστεί πιο εντατικά για το Represent.us, έναν οργανισμό με στόχο να τερματίσει την πολιτική διαφθορά.

Related Posts

20 πράγματα δεν ξέραμε για τον κλιματισμό
20 πράγματα δεν ξέραμε για τον κλιματισμό
27 από τους ομορφότερους φάρους στο κόσμο
27 από τους ομορφότερους φάρους στο κόσμο
Δείτε τους πιο όμορφους φάρους του κόσμου
Δείτε τους πιο όμορφους φάρους του κόσμου
Δείτε τον Φάρο των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ
Δείτε τον Φάρο των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ
www.teplostroy.biz.ua

steroid-pharm.com/

Этот авторитетный веб портал , он описывает в статьях про Тестостерон Депот купить www.danabol-in.com
Αρέσει σε %d bloggers: