Με πόσα ευρώ ανοίγετε δικό σας coffee shop

Με πόσα ευρώ ανοίγετε δικό σας coffee shop;

22 Shares

Με πόσα ευρώ ανοίγετε δικό σας coffee shop; Κι όμως με μόλις 6000 ευρώ μπορείτε να “ανοίξετε” το δικό σας Cafe!!!

Η εταιρία Wheelys –το πιο μικρό και οικολογικό cafe στον κόσμο– μόλις λάνσαρε ένα νέο «κατάστημα» πώλησης καφέ το οποίο στηρίζεται πάνω σε ένα ποδήλατο. Το συγκεκριμένο μαγαζάκι κοστίζει μόλις 2.500 ευρώ, δηλαδή 1% από όσο θα κόστιζε να αγοράσεις ένα franchise κατάστημα των Starbucksκαι λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Λέγεται, μάλιστα, ότι παρά το χαμηλό του κόστος αυτό το καφέ μπορεί να φέρει στον ιδιοκτήτη του γύρω στα 600 ευρώ την ημέρα. Καθόλου άσχημα!

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί τέτοια φορητά «μαγαζάκια» σε χώρες όπως είναι ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιορδανία, η Σιγκαπούρη και οι ΗΠΑ.

Αν θέλετε να αγοράσετε και εσείς ένα τέτοιο και να το λειτουργήσετε στην πόλη σας μπορείτε να μπείτε στο  και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε.

Πάρτε το σούπερ οικολογικό και οικονομικό ποδηλατάκι σας Wheelys και πηγαίνετε με αυτό σε όποιο μέρος της πόλης σας θέλετε. Διαλέξτε έναν πολυσύχναστο δρόμο, το χώρο έξω από ένα σχολείο ή από μία μεγάλη εταιρία και δείτε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας να αυξάνονται.

Να πούμε ότι αυτό το φοβερό ποδήλατο – coffee shop δεν σερβίρει μόνο… καφέ, αλλά υπάρχει η δυνατότητα και για κρέπες, παγωτό, φρέσκους χυμούς, όσο για τους καφέδες… φτιάχνει από καφέ φίλτρου, espresso, μέχρι και τούρκικο καφέ στην χόβολη!!!

Με πόσα ευρώ ανοίγετε δικό σας coffee shop; Κι όμως με μόλις 6000 ευρώ μπορείτε να “ανοίξετε” το δικό σας Cafe!!!

Και στην τελική αν βλέπετε ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά μπορείτε απλά να αλλάξετε περιοχή.

Το νέο σου ποδήλατο να είναι σπαστό!!!

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Μια άσχημη αλήθεια για το online dating
Μια άσχημη αλήθεια για το online dating
Logout από  πριν τα ροζ sites
Logout από πριν τα ροζ sites!!!
Τσάμπα η φόρτιση του smartphone στο αυτοκίνητο
Τσάμπα η φόρτιση του smartphone στο αυτοκίνητο;
Αρέσει σε %d bloggers: