Χαμός με το δίκτυο της Visa στην Ευρώπη

Χαμός με το δίκτυο της Visa στην Ευρώπη

Χαμός με το δίκτυο της Visa στην Ευρώπη: Αλαλούμ με το δίκτυο της Visa σε όλη την Ευρώπη. Τι έγινε ακριβώς και τι απαντά η εταιρεία;

Ζητώντας συγγνώμη από τους καταναλωτές και πελάτες της, η  ανακοίνωσε ότι λειτουργούν και πάλι κανονικά τα συστήματα πληρωμών της, μετά το χάος που προκλήθηκε την Παρασκευή, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο το πρόβλημα να οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

«Σχεδόν σε κανονικά επίπεδα» επανήλθαν τα συστήματα της εταιρείας πληρωμών Visa, έπειτα από πρόβλημα που επηρέασε τις συναλλαγές σε όλη την Ευρώπη και η οποία οφειλόταν «σε μια ηλεκτρονική βλάβη».

«Οι κάτοχοι Visa μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν διότι αυτή τη στιγμή λειτουργούμε σε επίπεδα που πλησιάζουν στα κανονικά», ανακοίνωσε η εταιρεία στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Το πρόβλημα οφειλόταν σε μια ηλεκτρονική βλάβη. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι συνδέεται με κάποια εξωτερική παρέμβαση ή κακόβουλη ενέργεια», εξήγησε.

Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που δημιούργησε η βλάβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

«Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλες οι κάρτες Visa θα λειτουργούν με αξιοπιστία 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Σήμερα ήμασταν πολύ μακριά από τον στόχο αυτό», παραδέχθηκε.

Η θυγατρική της Visa Europe ανακοίνωσε χθες λίγο πριν τις 19:00 (ώρα Ελλάδας) ότι αντιμετωπίζει «μια διακοπή των υπηρεσιών», που εμποδίζει τη διενέργεια «κάποιων συναλλαγών» στην Ευρώπη.

Το νέο κόλπο επιτηδείων να κλέβουν χρήματα από πιστωτικές κάρτες

Related Posts

Το λάθος με τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο
Το λάθος με τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο
Γιατί χαμηλώνουμε το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου
Γιατί χαμηλώνουμε το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου;
Πότε αποκτούν το πρώτο παιδί τους οι Ευρωπαίες
Πότε αποκτούν το πρώτο παιδί τους οι Ευρωπαίες;
Μην ξεχνάτε τα παιδιά στο αυτοκίνητο
Μην ξεχνάτε τα παιδιά στο αυτοκίνητο
Αρέσει σε %d bloggers: