Αύξηση των πωλήσεων της βλέπει η Renault

Αύξηση των πωλήσεων της βλέπει η Renault

Αύξηση των πωλήσεων της βλέπει η Renault: Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία της Renault βλέπει αύξηση στις πωλήσεις της μέχρι το 2022

Ο όμιλος, σύμφωνα με τα πλάνα του, στοχεύει τα ετήσια έσοδα να φθάσουν τα 70 δισ. ευρώ, με μέσο λειτουργικό κέρδος στο 7%… έναντι 6,4% το 2016. 

Η αύξηση του όγκου πωλήσεων και κερδοφορία μέχρι το 2022 είναι η νέα πολιτική της Renault. Αυτό είναι το πλάνο του γενικού διευθυντή της Renault, , ο οποίος, σύμφωνα με τα πλάνα του, στοχεύει τα ετήσια έσοδα του ομίλου να φθάσουν τα 70 δισ. ευρώ, με μέσο λειτουργικό κέρδος στο 7%, έναντι 6,4% το 2016.

Για να φτάσει σε αυτούς τους στόχους, πρέπει να αυξήσει τον όγκο πωλήσεων κατά 40% αγγίζοντας τα 5 εκατομμύρια οχήματα ετησίως, από τις πωλήσεις των μοντέλων Renault, Dacia και Lada, κυρίως στην Κίνα.

Πέρυσι, η Renault πούλησε 35.000 αυτοκίνητα στην Κίνα, ενώ φέτος το νούμερο θα ανέβει πολύ περισσότερο. Να σημειώσουμε ότι τα μοντέλα που πωλούνται στην Ευρώπη έχουν χαρακτηριστικά υψηλότερου κόστους για την εκπλήρωση αυστηρών προτύπων εκπομπών και προηγμένων συστημάτων υποστήριξης των οδηγών, σε σχέση με τις αντίστοιχες αγορές της Ασίας.

Το top 10 στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου

Related Posts

Sexy τουρίστριες διαφημίζουν την Ελλάδα
Αυτά είναι δελτία καιρού
Αυτά είναι δελτία καιρού!!!
Τα πιο σέξι επαγγέλματα για άντρες - γυναίκες
Τα πιο σέξι επαγγέλματα για άντρες – γυναίκες
Χάκερ χτύπησαν το Facebook
Χάκερ χτύπησαν το Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: