Σήμερα η η τρίτη λοταρία αποδείξεων

0 Shares

Σήμερα η η τρίτη λοταρία αποδείξεων: Στις 6 το απόγευμα μοιράζει η φορολοταρία της ΑΑΔΕ 1000 ευρώ σε 1000 τυχερούς

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα γίνει από την ΑΑΔΕ η τρίτη λοταρία αποδείξεων από την οποία 1000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1000 ευρώ ο καθένας…

Από το μεσημέρι αναμένεται να αναρτηθούν στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ ( και στην ένδειξη “δημόσιες κληρώσεις” στο κάτω μέρος της σελίδας) ο αριθμός τον λαχνών με τους οποίους θα συμμετέχει ο κάθ φορολογούμενος ανάλογα με το ποσό των ηλεκτρονικών συναλλαγών για καταναλωτικές δαπάνες που έκανε τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι λαχνοί με τους οποίους συμμετέχει κάποιος στην λοταρία των αποδείξεων είναι άμεση συνάρτηση των πληρωμών με πλαστικό χρήμα.

  • Συγκεκριμένα με συναλλαγές έως 100 ευρώ θα δίνεται στον φορολογούμενο, 1 λαχνός για κάθε ένα 1 ευρώ άρα 100 λαχνοί.
  • Για τις επιπλέον συναλλαγές μέχρι 400 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 2 ευρώ. Δηλαδή για συναλλαγές 500 ευρώ το μήνα ο φορολογούμενος θα δικαιούται 300 λαχνούς.
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 3 ευρώ. Άρα κάποιος με 950 ευρώ συναλλαγών θα πάρει 100 λαχνούς για τα πρώτα 100 ευρώ , 200 λαχνούς για τα επιπλέον τετρακόσια και 150 λαχνούς για τα τελευταία 450 ευρώ . Συνεπώς θα συμμετέχει στην κλήρωση με συνολικά 450 λαχνούς.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, δηλαδή συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ. Για μηνιαίες ηλεκτρονικές συναλλαγές 1.500 ευρώ ο φορολογούμενος θα λάβει 591 λαχνούς.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μετά την κλήρωση αν έχουν κερδίσει θα λάβουν σχετικό μήνυμα στην μερίδα τους στο taxisnet όπου θα μπούν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

Σημαντικό τέλος είναι οι κερδισμένοι – αν δεν το έχουν κάνει – να δηλώσουν το αργότερο τρείς μήνες μετά την κλήρωση ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού με την μορφή IBAN όπου θα πιστωθεί το έπαθλό τους.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Μέχρι Κολούμπια τα fake news του Άδωνι
Μέχρι Κολούμπια τα fake news του Άδωνι
Τα πάντα για τις ευρωεκλογές
Τα πάντα για τις ευρωεκλογές
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές της τελευταίας 40ετίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
www.velotime.com.ua

У нашей организации полезный интернет-сайт на тематику грузоперевозки https://avrora-trans.com
https://poliv.ua
Αρέσει σε %d bloggers: