Τι ποσοστό κάνει σεξ στο γραφείο με συνάδελφο

3 Shares

Τι ποσοστό κάνει σεξ στο γραφείο με συνάδελφο; Δείτε τι λέει νέα έρευνα…

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι στη δουλειά περνάς πάνω από την μισή σου μέρα, ή τουλάχιστον την αποδοτική, και ότι από ένα διάστημα και μετά, οι συνάδελφοι γίνονται κάτι σαν… οικογένεια.

Μία νέα έρευνα, έρχεται για να αποδείξει ότι το ποσοστό των συναδέλφων που έχουν κάτι  ή έχουν κρυφή σχέση, είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Η έρευνα διεξήχθη μέσω διαδικτύου στην Αμερική ανάμεσα σε 5.600 άντρες και γυναίκες, έδειξε τα εξής:

– Το 65% των ερωτηθέντων, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει έστω και μία φορά σεξ με κάποιον συνάδελφο, ενώ το 57% των αντρών δηλώνει ότι έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ με μία συνάδελφο, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 29%.

– Το 46% των αντρών, παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ με άτομο με το οποίο συνεργάζεται στενά με το ποσοστό για τις γυναίκες να είναι μόλις 15%, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες, δήλωσαν ότι προτιμούν να έχουν μία ευτυχισμένη και υγιή σχέση παρά μία επαγγελματική επιτυχία!

Αυτό το τελευταίο μας φαίνεται αρκετά ενθαρρυντικό, μιας και όσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν ότι η ζωή τους είναι πιο σημαντική από τη δουλειά τους.

Τι δεν πρέπει να κάνουμε στον υπολογιστή της δουλειάς;

Related Posts

Ψάρια σεξ και εγκυμοσύνη
Ψάρια σεξ και εγκυμοσύνη
Κίνδυνος από τα κορεσμένα λιπαρά στον άνδρα
Κίνδυνος από τα κορεσμένα λιπαρά στον άνδρα
Ποιοι ωφελούνται από την Μεσογειακή διατροφή
Ποιοι ωφελούνται από την Μεσογειακή διατροφή;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: