Βρείτε δουλειά σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Eures, την πύλη εύρεσης εργασίας σε χώρες μέλη της Ε.Ε…

Το είναι η πύλη εύρεσης εργασίας σε χώρες μέλη της Ε.Ε. και, όσο τα ποσοστά ανεργίας ανεβαίνουν, γίνεται όλο και πιο γνωστή, δυστυχώς!!!

Εκεί μπορεί να βρει κανείς αγγελίες των εταιρειών μέσω του αντίστοιχου ΟΑΕΔ της κάθε χώρας, οι οποίες αφορούν πολλές και διαφορετικές ειδικότητες και για μόνιμη, αλλά και για εποχιακή εργασία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια αγγελίες, δηλαδή εκατομμύρια ευκαιρίες για εργασία, με όλες τις λεπτομέρειες και τις απαιτήσεις.

Το δίκτυο Eures χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό, και με μεγάλη επιτυχία, από ανέργους της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και άλλων κρατών με μεγάλους τριγμούς στην αγορά εργασίας.

Στην Ελλάδα, μόνο τους τελευταίους μήνες άρχισε να έχει μεγάλη ζήτηση αναφέρουν στελέχη της Ευρωπαικής Ένωσης που εργάζονται σε αυτό.

Εξηγούν ότι έχει αποτέλεσμα, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να ξέρει τι ζητάει: πρέπει να ψάχνει εργασία σε ένα κράτος του οποίου ξέρει τη γλώσσα (εκτός αν πρόκειται για θέση ανειδίκευτου εργάτη οπότε ίσως γίνει αποδεκτός και με επαρκή γνώση αγγλικών). Θα πρέπει να έχει και τα απαιτούμενα προσόντα.

Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση είναι στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: μηχανικοί και προγραμματιστές συστημάτων, μάγειρες, αρχισερβιτόροι, σερβιτόροι και σερβιτόροι ποτοπωλείου, μηχανολόγοι μηχανικοί και τεχνολογοι, πωλητές (υπάλληλοι), προσωπικό ειδικευμένο στους Η/Υ, υπεύθυνοι πωλήσεων και μάρκετινγκ, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, βοηθοί μαγείρου και εστιατορίου και συγκολλητές και φλογοκόπτες μετάλλων.

Ανά χώρα, οι προτιμήσεις αλλάζουν.

Για παράδειγμα στην Γερμανία ζητούν (γλωσσομαθείς πάντα) πολιτικούς μηχανικούς και Ιατρούς, στην Βρετανία πολλούς οδοντίατρους και οδοντοτεχνίτες, στην Σλοβακία και στην Σλοβενία εργάτες και στην Ολλανδία εποχιακούς εργαζόμενους συγκομιδής τουλίπας ή φράουλας.

Τα προσόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: προηγούμενη εργασία στο εξωτερικό και εμπειρία, διαχείριση σχεδίων, εμπειρία επιστάτη, έρευνα, θέσεις για τηλεργασία, γλώσσα προγραμματισμού Java ή Java-script ή C ++, ΑutoCad αρχιτεκτονικό πρόγραμμα και ειδίκευση σε μηχανολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 00800 3222112 (στα ελληνικά) ή να έρθουν σε επαφή με τους συμβούλους του ΟΑΕΔ που ασχολούνται με το Eures στην Ελλάδα.

Για την ιστοσελίδα στα ελληνικά δείτε

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Προς ακύρωση και η μείωση του αφορολόγητου
Προς ακύρωση και η μείωση του αφορολόγητου
Ανάσα για 300.000 νοικοκυριά
Ανάσα για 300.000 νοικοκυριά
Προγράμματα ΟΑΕΔ για 11.500 προσλήψεις
Προγράμματα ΟΑΕΔ για 11.500 προσλήψεις
Η εφορία ψάχνει στα social media για απάτες
Η εφορία ψάχνει στα social media για απάτες
www.pills24.com.ua/modofinil/

www.plasticsurgery.com.ua/ru/operaczii/mammoplastika/mastopeksiya/

tsoydesign.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: