Ποιοι θα μοιραστούν το φετινό κοινωνικό μέρισμα

Γιατί «κόβονται» αιτήσεις στο κοινωνικό μέρισμα;

6 Shares

Γιατί «κόβονται» αιτήσεις στο κοινωνικό μέρισμα; Δείτε step by step τι πρέπει να προσέξετε…

Τεράστια κίνηση έχει από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα για τις αιτήσεις του κοινωνικού μερίσματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτήσεις έκαναν πάνω από 23.000 άτομα μέσα σε δυόμιση ώρες λειτουργίας του συστήματος.

Από τους 23.000 πάντως, κόπηκαν οι 14.000.

Το για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017​, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Τι γίνεται όταν υπάρχουν λάθη

  • Εάν υπάρχει λάθος στον ΑΜΚΑ θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο ΚΕΠ.
  • Εάν στο σύστημα εμφανίζεται λάθος χρόνος ασφάλισης θα πρέπει να απευθυνθείτε στον ΕΦΚΑ.
  • Εάν το σύστημα παρουσιάζει λάθη στον χρόνο ανεργίας θα πρέπει να απευθυνθείτε στον ΟΑΕΔ
  • Για τη διόρθωση των λαθών υπάρχει περιθώριο ως τις 12 Δεκεμβρίου που είναι και η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων

6 βήματα που πρέπει να προσέξετε

Βήμα 1: Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας).

Βήμα 2: Μετά την συναίνεση σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας (το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο κτλ), οικονομικά στοιχεία (φορολογητέο και αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα), περιουσιακά στοιχεία (αξία ακίνητης περιουσίας, τόκους καταθέσεων) και μια λίστα με τα μέλη του νοικοκυριού σας.

Βήμα 3: Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού λογαριασμού (IBAN) στον οποίο είστε δικαιούχος ή συν-δικαιούχος. Σας προτρέπουμε να εισάγετε ένα e-mail και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

Βήμα 4: Σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την Α.Α.Δ.Ε. Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς.

Βήμα 5: Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληροίτε τα κριτήρια ή όχι.

Βήμα 6: Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Έγκριση -Συναίνεση]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος 2017, εμφανίζεται και το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι αναλυτικά.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Έρχεται και νέο κοινωνικό μέρισμα
Έρχεται και νέο κοινωνικό μέρισμα
Ετοιμάζεται και νέα έξοδος της Ελλάδας στις αγορές
Ετοιμάζεται και νέα έξοδος της Ελλάδας στις αγορές
Ρεκόρ 13 ετών για το ελληνικό ομόλογο
Ρεκόρ 13 ετών για το ελληνικό ομόλογο
Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου
Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου;
best-cooler.reviews

profvest.com/

В интеренете нашел авторитетный блог , он рассказывает про Мастерон купить www.danabol-in.com
Αρέσει σε %d bloggers: