Κρίση; Ποια κρίση; Εδώ ακόμα και οι Lamborghini ξεπουλάνε!!!

Share5
Tweet
Share
5 Shares

Συνεχίζει τα ρεκόρ πωλήσεων η φίρμα της Lamborghini με τις Aventador και Huracan να σημειώνουν πολύ καλές πωλήσεις. Η αγορά σε αναμονή της Urus!!!

Αξιοσημείωτες είναι πραγματικά οι πωλήσεις που σημειώνει η Lamborghini.

Πιο συγκεκριμένα, η Huracan, έχει φτάσει τις 9.000 μονάδες μέσα στα 3 χρόνια παραγωγής της και απειλεί το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της Lamborghini, τη Gallardo, η οποία είχε παραχθεί σε 14.000 αντίτυπα στα 11 χρόνια της καριέρας της.

Απο την άλλη, η ακριβότερη Aventador έχει πάει εξαιρετικά, έχοντας πουλήσει 7.000 αυτοκίνητα μέχρι και σήμερα. Το «φράγμα» της έβδομης χιλιάδας έσπασε από τη νέα έκδοση του hypercar, δηλαδή την Aventador S Roadster που μόλις παρουσιάστηκε.

To αυτοκίνητο-ορόσημο προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ η αντίστοιχη Huracan Performante, που σηματοδότησε τις 9.000 πωλήσεις του μοντέλου, «πάει» σε πελάτη του Ντουμπάι.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Aventador έχει επιτύχει πολύ καλύτερες πωλήσεις από την προηγούμενη Murcielago, που τέλειωσε την καριέρα της με 4.000 αντίτυπα.

Και όλα αυτά λίγο πριν η Lamborghini λανσάρει στις αγορές και την νέα Urus, που ανήκει στην κατηγορία των σπορ SUV και σίγουρα θα εκτινάξει τις πωλήσεις της μάρκας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο με δεδομένο μάλιστα και το γεγονός της τεράστιας ανόδου των πωλήσεων στην συγκεκριμένη κατηγορία μοντέλων…

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πώς δημιουργήθηκε η Google
Πώς δημιουργήθηκε η Google;
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ;
Πώς «παρκάρουν» τα πολεμικά πλοία
Πώς «παρκάρουν» τα πολεμικά πλοία;
Αρέσει σε %d bloggers: