Απίστευτο… ο Lewis Hamilton πήγε να κλέψει ένα hypercar της Mercedes

O άσος της Formula 1, Lewis Hamilton, μπήκε κρυφά στο μυστικό γκαράζ της Mercedes-Benz και προσπάθησε να κλέψει ένα hypercar της!!!

Προφανώς πρόκειται για ένα ακόμα πολύ καλό teaser video της γερμανικής φίρμας με τον Βρετανό πιλότο της Formula 1 να μπαίνει δήθεν κρυφά στο μυστικό γκαράζ της Mercedes-Benz και στο πέρασμά του να συναντά έναν από τους θρύλους της γερμανικής εταιρείας.

Ο λόγος βέβαια για την Mercedes-AMG 300 SEL 6,8 λτ., που είναι και το αυτοκίνητο που τα… ξεκίνησε όλα! Ο Βρετανός πιλότος προχώρησε όμως σε μια πόρτα, η οποία τον “αναγνώρισε” μέσω της ίριδας του οφθαλμού του και άνοιξε για να μπει στη “Νέα Εποχή Οδηγικών Επιδόσεων”.

Το teaser αφορά το επερχόμενο Mercedes-AMG Project ONE. Το hypercar της γερμανικής εταιρείας συνδέεται άμεσα με τον χώρο της Formula 1, αφού φήμες θέλουν ο κινητήρας να αποτελείται από το μονοθέσιο της Mercedes-AMG Petronas, το W06. Αυτό σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με έναν V6 turbo κινητήρα 1,6 λτ., που σε συνδυασμό με 4 ηλεκτροκινητήρες η απόδοση θα εκτοξεύεται στα 1.000 PS. Πςςςς αυτά είναι οχήματα βρε παιδί μου…

Όπως και ν’ έχει εμείς θα περιμένουμε μέχρι το επερχόμενο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, που θα ανοίξει στις 12 Σεπτεμβρίου, για να μάθουμε περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες…

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Έλεγχος στα ελαστικά
Έλεγχος στα ελαστικά
Μαϊμού ελαστικά και μπαταρίες στην αγορά
Μαϊμού ελαστικά και μπαταρίες στην αγορά
20% των οδηγών δεν ξέρει να ανοίξει ούτε το καπό
20% των οδηγών δεν ξέρει να ανοίξει ούτε το καπό!!!
www.ry-diplomer.com/diplom-o-nepolnom-obrazovanii
Αρέσει σε %d bloggers: