Πιο νευρικές οι γυναίκες οδηγοί

Πιο νευρικές οι γυναίκες οδηγοί

35 Shares

Πιο νευρικές οι γυναίκες οδηγοί: Πιο νευρικές οι γυναίκες οδηγοί: Έρευνα του Insurance.com δείχνει ότι οι γυναίκες είναι πιο οξύθυμες ενώ οδηγούν…

Είναι γνωστό ότι γυναίκες και άντρες έχουν διαφορετική αντίδραση ενώ οδηγούν και ειδικότερα όταν συμβαίνει κάποια δύσκολη κατάσταση ή τεταμένη κίνηση στο δρόμο.

Σύμφωνα με έρευνα από έγινε από το  στις ΗΠΑ, οι γυναίκες οδηγοί χάνουν πιο εύκολα την ψυχραιμία τους και είναι περισσότερο οξύθυμες όταν νιώθουν ότι αδικούνται.

Έτσι, δεν διστάζουν να υψώσουν τον τόνο της φωνής τους στον άλλο οδηγό, να τον βρίσουν, ακόμα και δείξουν το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους!

Οι γυναίκες δεν διστάζουν να δείξουν το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους όταν εκνευριστούν στην οδήγηση!

Από την άλλη πλευρά, οι άντρες είναι πιο ήρεμοι και η συχνότερη αντίδραση τους είναι να φύγουν ή να πατήσουν παρατεταμένα την κόρνα.

Πιο συγκεκριμένα, το 43% των αντρών και το 39% των γυναικών κορνάρει όταν κάποιος προπορεύεται και οδηγεί αργά, το 30% και το 44% αντίστοιχα, βρίζει ακόμα και μπροστά στα παιδιά του και το 29% των αντρών και 31%των γυναικών έχει υψώσει το μεσαίο δάχτυλο, κάνοντας χειρονομίες.

Οι χειρότερες γυναίκες οδηγοί!!!

main photo credits: @123rf.com

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε χάνεται η ρύθμιση των 120 δόσεων
Πότε χάνεται η ρύθμιση των 120 δόσεων;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
https://topobzor.info

У нашей организации классный веб портал , он рассказывает про Продать просо в Винницкой области https://agroxy.com/prodat/proso-136/vinnitskaya-obl
https://profvest.com/2019/01/cryptolight-hyip-otzivi-obzor.html
Αρέσει σε %d bloggers: