Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020

Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020

9 Shares

Απαγόρευση πετρελαιοκίνητων μετά το 2020: Τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να εφαρμοστεί οποιαδήποτε απόφαση απαγόρευσης diesel οχημάτων!!!

Οποιαδήποτε απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας των ρυπογόνων, ντιζελοκίνητων οχημάτων θα χρειαστεί πιθανότατα δύο χρόνια μέχρι να εφαρμοστεί.

Και μέχρι τότε οι πόλεις μπορεί να έχουν βρει άλλους τρόπους για να περιορίσουν την ατμοσφαιρική ρύπανση, υποστήριξε ο Χέντρικ Βουστ, ο υπουργός Μεταφορών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

«Θα υπάρχουν νέα σχέδια για την καταπολέμηση της ρύπανσης. Μπορεί να αμφισβητηθούν στα δικαστήρια (…) Μέχρι να αποφασιστούν τα πάντα, θα φτάσουμε στο 2020» είπε ο Βουστ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα .

Μέχρι τότε, ένα νέο πακέτο μέτρων θα έχει μειώσει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα του τοξικού οξειδίου του αζώτου στην ατμόσφαιρα, πρόσθεσε. «Οι απαγορεύσεις μπορούν να αποφευχθούν», τόνισε.

Την περασμένη Τρίτη, ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ότι οι γερμανικές πόλεις μπορούν να απαγορεύσουν τα πιο ρυπογόνα ντιζελοκίνητα αυτοκίνητα από το κέντρο τους. Μια τέτοια ενέργεια θα λειτουργούσε συμπληρωματικά στο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Προς απαγόρευση η πετρελαιοκίνηση στις μεγάλες πόλεις;

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ανεβάζει γκάζια η αγορά αυτοκινήτου
Ανεβάζει γκάζια η αγορά αυτοκινήτου
Ποιες χώρες δεν γυμνάζονται
Ποιες χώρες δεν γυμνάζονται;
Πόσο κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης
Πόσο κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης;
Το μποτιλιάρισμα βλάπτει την υγεία μας
Το μποτιλιάρισμα βλάπτει την υγεία μας
collapsible cooler

profvest.com/2017/08/investellect-otzivi-obzor.html

Acheter Tadalafil
Αρέσει σε %d bloggers: