Αντί για κλειδιά δακτυλικά αποτυπώματα

Αντί για κλειδιά δακτυλικά αποτυπώματα

2 Shares

Αντί για κλειδιά δακτυλικά αποτυπώματα: Η Hyundai καταργεί τις κλειδαριές και βάζει αισθητήρες αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η Hyundai αλλάζει τα κλειδιά με δακτυλικά αποτυπώματα στο αυτοκίνητο

Ενισχύοντας την ασφάλεια των οχημάτων της, η Hyundai ξεκινά να τοποθετεί αισθητήρες αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων δίπλα στο τιμόνι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το , το μοντέλο Hyundai Santa Fe του 2019 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του οδηγού, τόσο για την εκκίνηση του οχήματος όσο και για την είσοδο στο όχημα, καθιστώντας περιττές τις κλειδαριές. Με το που θα ακουμπά στην ειδική επιφάνεια στις πόρτες ο νόμιμος κάτοχός του, θα επιτρέπεται η είσοδος στο όχημα, ενώ ακουμπώντας πάνω στην ειδική επιφάνεια στο ταμπλό, δίπλα στο τιμόνι, θα μπορεί να ξεκινά το όχημα.

Ταυτόχρονα, θα αναγνωρίζεται ο οδηγός και θα φορτώνεται το προσωπικό του προφίλ το οποίο περιλαμβάνει την επιθυμητή θέση οδήγησης, ενώ στο μέλλον θα μπορεί να γίνεται και η ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας, της μουσικής και άλλα παρόμοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hyundai θεωρεί ότι η πιθανότητα να γίνει λάθος στην αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι 1 στις 50.000, επομένως ένα τέτοιο σύστημα θεωρείται ιδανικό για χρήση σε ένα αυτοκίνητο. Παράλληλα, το εν λόγω σύστημα θα βελτιώνεται όσο περισσότερο το χρησιμοποιεί κανείς.

Είναι προφανές ότι θα υπάρχει και το κατάλληλο backup σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, αλλά η Hyundai δεν ξεκαθαρίζει επακριβώς ποιο είναι αυτό.

Ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα από 3D εκτυπωτή

Related Posts

Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης
Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης
Σημαντικές συμβουλές ασφαλούς οδήγησης
Σημαντικές συμβουλές ασφαλούς οδήγησης
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
также читайте ry-diplomer.com

Нашел в интернете нужный сайт , он описывает в статьях про https://uniti.ua.
купить одежду для мальчика
Αρέσει σε %d bloggers: