Η πετρελαιοκίνηση συνδέεται με τον καρκίνο

Αυστηρές μετρήσεις σε όλα τα νέα αυτοκίνητα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Sharing is caring!

Από 1 Σεπτεμβρίου είναι σε ισχύ οι νέες αυστηρότερες δοκιμές καυσαερίων σε όλα τα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη…

Πλέον, όλα τα καινούργια οχήματα που λανσάρονται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι υποχρεωμένα να φέρουν πιστοποίηση «Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure» και «Real Driving Emissions».

Τα WLTP και RDE αντίστοιχα, αφορούν μετρήσεις των εκπομπών ρύπων CO2 και των οξειδίων του αζώτου (NOx) σε πραγματικές συνθήκες. Με αυτό τον τρόπο, η Ευρωπαϊκή Ένωση υποχρεώνει τους κατασκευαστές να ανακοινώνουν ρεαλιστικά στοιχεία όσον αφορά στις παραπάνω τιμές, πλησιάζοντας τον στόχο που έχει θέσει για την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα.

Οι μετρήσεις θα γίνονται τόσο σε εργαστήρια, όσο και σε δημόσιους δρόμους και αφορούν όλα τα καινούργια αυτοκίνητα.

Για να λανσαριστεί λοιπόν ένα νέο όχημα στις αγορές της Ε.Ε. θα πρέπει να έχει περάσει τα τεστ και να λάβει την έγκριση τύπου.

Ο κύκλος οδήγησης WLTP χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις, περιλαμβάνοντας δοκιμές με χαμηλή, μέση, υψηλή και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα σε διαφορετικές συνθήκες, φρενάρισμα, επιτάχυνση, εκκίνηση σε ανηφόρα, από στάση και πολλά ακόμη.

Το RDE από την άλλη, ουσιαστικά συμπληρώνει το WLTP, επιβεβαιώνοντας ή όχι τις μετρήσεις σε καταναλώσεις, εκπομπές ρύπων και NOx.

Related Posts

Νέα παράταση για τέλη κυκλοφορίας
Νέα παράταση για τέλη κυκλοφορίας
Οι επόμενοι που πρέπει να βάλουν POS
Οι επόμενοι που πρέπει να βάλουν POS
Τι παθαίνει ένα αυτοκίνητο όταν πέφτει σε λακκούβες
Τι παθαίνει ένα αυτοκίνητο όταν πέφτει σε λακκούβες;
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις 2019
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις 2019
http://steroid-pharm.com

https://rs-clinic.com.ua

В интеренете нашел интересный сайт с информацией про http://start-sport.com.ua.
shares
Αρέσει σε %d bloggers: