Η πετρελαιοκίνηση συνδέεται με τον καρκίνο

Αυστηρές μετρήσεις σε όλα τα νέα αυτοκίνητα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

6 Shares

Από 1 Σεπτεμβρίου είναι σε ισχύ οι νέες αυστηρότερες δοκιμές καυσαερίων σε όλα τα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη…

Πλέον, όλα τα καινούργια οχήματα που λανσάρονται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι υποχρεωμένα να φέρουν πιστοποίηση «Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure» και «Real Driving Emissions».

Τα WLTP και RDE αντίστοιχα, αφορούν μετρήσεις των εκπομπών ρύπων CO2 και των οξειδίων του αζώτου (NOx) σε πραγματικές συνθήκες. Με αυτό τον τρόπο, η Ευρωπαϊκή Ένωση υποχρεώνει τους κατασκευαστές να ανακοινώνουν ρεαλιστικά στοιχεία όσον αφορά στις παραπάνω τιμές, πλησιάζοντας τον στόχο που έχει θέσει για την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα.

Οι μετρήσεις θα γίνονται τόσο σε εργαστήρια, όσο και σε δημόσιους δρόμους και αφορούν όλα τα καινούργια αυτοκίνητα.

Για να λανσαριστεί λοιπόν ένα νέο όχημα στις αγορές της Ε.Ε. θα πρέπει να έχει περάσει τα τεστ και να λάβει την έγκριση τύπου.

Ο κύκλος οδήγησης WLTP χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις, περιλαμβάνοντας δοκιμές με χαμηλή, μέση, υψηλή και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα σε διαφορετικές συνθήκες, φρενάρισμα, επιτάχυνση, εκκίνηση σε ανηφόρα, από στάση και πολλά ακόμη.

Το RDE από την άλλη, ουσιαστικά συμπληρώνει το WLTP, επιβεβαιώνοντας ή όχι τις μετρήσεις σε καταναλώσεις, εκπομπές ρύπων και NOx.

Related Posts

Πόσα βγάζει το αφεντικό σας
Πόσα βγάζει το αφεντικό σας;
Ανάσα για την οικονομία τα νέα θετικά μέτρα
Ανάσα για την οικονομία τα νέα θετικά μέτρα
Ο χαμένος ύπνος οδηγεί σε τροχαίο
Ο χαμένος ύπνος οδηγεί σε τροχαίο
Πόσα κυβικά τον έχεις
Πόσα κυβικά τον έχεις;
http://steroid-pharm.com

https://rs-clinic.com.ua

В интеренете нашел интересный сайт с информацией про http://start-sport.com.ua.
Αρέσει σε %d bloggers: